Er zijn 2 resultaten gevonden

door Iirtu
03 jan 2022, 20:38
Forum: Voeding & Gezondheid
Onderwerp: Ervaringen Librela injectie
Reacties: 150
Weergaves: 17875

Re: Ervaringen Librela injectie

Ik was steeds 103 euro per maand kwijt toen Hera iets meer dan 30 kilo woog. Toen ze heel erg was afgevallen en 25 kilo woog betaalde ik 77 euro. Hierin zit ook de prijs voor het zetten van de injectie. Niet alle dierenartsen berekenen dat door.

Helaas hebben we van Hera afscheid moeten nemen. Dankzij de Librela heeft ze nog een heel goed laatste halfjaar gehad. Librela kreeg voor elkaar wat alle andere medicatie niet is gelukt. Helaas hield het effect daarna niet meer aan.
door Iirtu
04 dec 2021, 13:23
Forum: Voeding & Gezondheid
Onderwerp: Ervaringen Librela injectie
Reacties: 150
Weergaves: 17875

Re: Ervaringen Librela injectie

Mijn Hera heeft er heel veel aan gehad, ze heeft o.a. facetartrose. Helaas doet andere medicatie niets voor haar, we hebben er al zoveel geprobeerd.
Rond maart dit jaar stond ik op het punt om het op te geven, Hera had zoveel pijn. Ik kreeg toen een tip over de Librela en Hera was de 1e hond in de praktijk die hem kreeg.

Dit was voor de 1e Librela injectie:


Dit 4 dagen na de 1e injectie. Het verschil kon niet groter zijn!


De eerste injecties daar deed ze het super op, daarna nam de werking steeds meer af. Ze heeft het er toen bijna een half jaar goed op gedaan.
Ik ben recent 12 weken gestopt omdat het niets meer deed en ze heeft hem afgelopen dinsdag weer gehad. Het werkt weer geweldig. Hopelijk nog voor heel lang want ik wil haar nog niet kwijt. Al blijf ik rationeel. :(